Veggie Wrap recept

Veggie Wrap

5 from 1 vote
Dessa veggie wraps är en fräsch och hälsosam middagsrätt med massor av grönsaker. De är lätta att göra och passar både till vardags och till fest.
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Total tid 30 minuter
Måltid Middag
Kök Internationellt
Portioner 4
Kalorier 243 kcal

Ingredienser

  • 4 tortillabröd stora
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 1 zucchini
  • 200 g spenat
  • 200 g keso
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk örtsalt
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk cumin

Instruktioner

  • Skiva rödlöken, paprikorna och zucchini i tjocka skivor.
  • Fräs grönsakerna i olivolja i en stekpanna tills de mjuknat.
  • Tillsätt örtsalt, paprikapulver och cumin och fräs ytterligare några minuter.
  • Lägg en tortillabröd på en platta och bre på lite keso.
  • Lägg på en klick spenat och en rad med grönsakerna.
  • Rulla ihop tortillabrödet till en rulltårta.
  • Stek rulltårtan i en stekpanna tills den blir gyllenbrun på båda sidor.
  • Upprepa med resterande tortillabröd.

Nutrition

Kalorier: 243kcalCarbohydrates: 24gProtein: 11gFat: 12gMättat fett: 3gFleromättat fett: 2gEnkelomättat fett: 6gKolesterol: 9mgNatrium: 425mgKalium: 610mgFiber: 4gSocker: 6gVitamin A: 5227IUVitamin C: 49mgKalcium: 158mgJärn: 3mg
Keyword Veggie Wrap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating